Site icon Erhvervslejemål

Fordele og ulemper ved en kontorbygning

Stylish workspace with desktop computer, office supplies, houseplant and books at office. desk work concept.

For mange nystartede virksomheder kan det være skræmmende at være helt ny. I disse tilfælde kan det være en fordel at dele kontor med andre i en kontorbygning. Her er der mulighed for at sparre med andre og udveksle erfaringer, hvilket kan hjælpe din nystartede virksomhed på vej. I et kontorhotel kan du være heldig at netværke med andre nye virksomhedsentreprenører som dig selv, eller du kan suge viden til dig fra de erfarne ledere.

Fordelene ved at have din virksomhed i en kontorbygning

Foruden de allerede nævnte fordele, som du får ved at snakke med andre i samme situation som dig selv, er der selvfølgelig de helt praktiske fordele. I langt de fleste kontorhoteller er der sørget for diverse møbler og indretning, som din lejepris betaler for. Du slipper altså for at skulle indkøbe skrivebord, printer og andet nødvendigt, men kan i stedet dedikere din tid mere konkret til din virksomhed.

Et iværksætterkontor kan også hjælpe dig med at få din virksomhed ud af sokkeholderne. Der er et ganske særligt og hjælpsomt miljø i et kontorhotel, da næsten alle er i samme båd og gerne vil hjælpe hinanden. Det er muligt, at I ikke arbejder med samme metoder eller midler, men der er rig mulighed for at hjælpe med at sende kunder til hinanden.  

Man skal ikke se ned på det netværk og samarbejde, som man får ved at leje sig ind i en kontorbygning. Her er der plads til alle, og alle vil gerne give en hjælpende hånd.

De få ulemper ved et kontorhotel

Visse mennesker ønsker at have styr på hele deres virksomhed, hvorfor et kontorhotel kan være en udfordring. Eftersom enkelte beslutninger bliver truffet for dig på et iværksætterkontor, er det ikke anbefalet at søge ind på sådan et kontor, hvis du har svært ved at tage imod hjælp.

Hvis din virksomhed er ganske lille og stadig meget ny med en smal kundeportefølje, er det muligt, at en kontorbygning ikke er det næste skridt for dig endnu. Huslejen med sådan et fællesskab inkluderet tager selvfølgelig en del af dit budget, hvilket der skal være plads til, før din virksomhed kan følge med i hvilket som helst kontorhotel.

Exit mobile version