You are currently viewing Overvejelser, som du bør huske, når du flytter privatkontoret til en kontorbygning

Overvejelser, som du bør huske, når du flytter privatkontoret til en kontorbygning

Rigtig mange iværksættere begynder deres virksomhedsrejse i privaten, fordi det er betydeligt nemmere at indrette et kontor på privatadressen. Det er også betydeligt billigere end at være i en kontorbygning. Sådan er det i hvert fald i starten, men på et eller andet tidspunkt skulle du gerne nå et stadie med dit iværksætterkontor, hvor det ikke længere er tilstrækkeligt med pladsen hjemme i stuen, kælderen, soveværelset, eller hvor du nu er startet. Når den tid kommer, er det med at overveje, hvordan din virksomhed kan udfolde sig optimalt, og dette kan eventuelt ske på et kontorhotel.

Overgangen fra iværksætterkontor til større lokaler

For langt de fleste iværksættere med varierende succes kommer der et tidspunkt, hvor der er behov for andre rammer og gerne flere medarbejdere. Når den tid kommer, bør du overveje at kigge på forskellige kontorbygninger, men også kontorhoteller, da disse kan have noget at sige. Som iværksætter er der nødvendigvis ikke altid luft i budgettet til at leje dit helt eget kontor. Her kommer et kontorhotel ind i billedet som den næstbedste løsning. Et kontorhotel giver oplagte muligheder til dig og din virksomhed, så din virksomhed kan udvikle sig og vokse. Du slipper samtidig med at skulle betale kæmpe store regninger for dine egne lokaler, som du alligevel ikke kan fylde ud med medarbejdere endnu.

Udnyt fordelene ved et kontorhotel

Et kontorhotel har mange fordele for den opstartende erhvervsdrivende. Alene det faktum, at du kan leje dig ind i kortere perioder og med kortere bindingsperioder tiltaler mange små og ikke så økonomisk stabile virksomheder. På den måde kan du flytte dit iværksætterkontor til det næste niveau på en god måde. Der bliver også åbnet op for andre erhvervsforbindelser med mange andre små virksomheder, der har truffet samme valg som dig. Der er mange andre praktiske og administrative fordele ved at leje sig ind i et kontorhotel, men langt de fleste, der allerede har taget beslutningen om at gøre det, vil sige, at det i den grad også handler om det sammenhold, som mange iværksættere får sat op.

Leave a Reply