You are currently viewing Store virksomheder kræver meget plads

Store virksomheder kræver meget plads

Store virksomheder eller virksomheder i vækst kræver meget plads, og det må man ikke undervurdere. Der er ikke noget, som kan sætte en stopper for vækst, som manglede plads kan, om det så er manglende plads til ansatte eller noget helt andet. Derfor er det vigtigt, at man sætter ting som kontorer, lagerplads og meget mere i de forreste rækker, da det hurtigt er et sted, man kunne blive fristet til at nedprioritere.

Hvis du føler, din virksomhed er ved at nå størrelsen, så vær ikke bange for at udvide til en kontorbygning eller sende nogle ansatte på et kontorhotel. Ja, det kan virke som unødvendige penge i starten, men når der først er plads til at udvikle sig, så gør langt de fleste det altså også. Det giver en helt ny frihed til at tage nogle valg, som man ikke kunne tage før i tiden med mindre plads.

Der er også plads til de mindre

Det samme gælder faktisk for de lidt mindre erhvervsdrivende, måske er en kontorbygning eller et utal af pladser på et kontorhotel ikke lige det optimale for dig. Men som ny iværksætter skal du ikke være bange for at udskifte skrivebordet derhjemme med et kontor. Et iværksætterkontor kan nemlig gavne rigtig meget, da du ligesom får muligheden for at adskille det hjemlige og arbejdet ad, noget, som man kan have rigtig svært ved som ny iværksætter.

Et enkelt iværksætterkontor har faktisk også sine fordele kontra en hel kontorbygning. Det er nemlig et sted, som er kun dit, hvor du kan komme helt ind i din iværksætter-mentalitet og fordybe dig hundrede procent i arbejdet. Hvor der ved en større bygning også er flere mennesker og afbrydelser, som du skal tage hensyn til. 

Selvfølgelig er det ikke en dårlig ting at have en kontorbygning, men det skal også give mening, før man bevæger sig ud i så store løsninger, og indtil da kan mindre faktisk være lige så godt, og i nogle tilfælde bedre – for visse personer. Det afhænger af, om du eller I som virksomhed finder ud af, hvilke behov og muligheder I har.