You are currently viewing <strong>3 gode grunde til at leje sig ind i et kontorfællesskab</strong>

3 gode grunde til at leje sig ind i et kontorfællesskab

Når man er på udkig efter et nyt kontor, er der som udgangspunkt tre forskellige muligheder. Man kan købe kontorlokaler, man kan leje kontorlokaler, eller man kan vælge at leje sig ind i et kontorfællesskab. Her får du tre gode grunde til at vælge den sidste mulighed. 

Selv en lille virksomhed kan fremstå professionel 

Især for en ny virksomhed kan det være en fordel at leje sig ind i et kontorfællesskab, da man som regel kan få adgang til nogle væsentligt bedre faciliteter, end man ville kunne, hvis man skulle have et kontor alene. Det skyldes naturligvis, at man er flere om udgifterne, og på den måde har du altså mulighed for at få adgang til professionelt indrettede mødelokaler. Det kan være med til at få selv en meget lille virksomhed til at fremstå professionel, og derfor er det især fordelagtigt for nystartede virksomheder at vælge denne løsning. 

Der er mulighed for at sparre og udvikle med andre 

En anden fordel ved et kontorfællesskab er, at du kommer til at dele arbejdsplads med andre iværksættere, som også brænder for deres virksomhed. Det giver god mulighed for sparring på tværs af forskellige virksomheder, og det kan måske ligefrem ende ud i diverse samarbejdsløsninger. Dine spidskompetencer kan således nemt blive suppleret af andres spidskompetencer, og det kan være med til at udvikle din virksomhed. 

Man får et kontorfællesskab 

Sidst, men bestemt ikke mindst, er der mulighed for at opbygge et reelt socialt fællesskab, når man lejer sig ind i et kontorfællesskab. Selvom man måske ikke virksomhedsmæssigt har en masse at snakke om, fordi man er i vidt forskellige brancher, kan man alligevel nyde godt af hinandens selskab. Igen er det især ideelt for mindre virksomheder, som måske indtil videre blot består af en enkelt iværksætter. De mange dage, hvor man er alene på et kontor, kan hurtigt blive mindre produktive, og derfor kan det være en fordel at have et fællesskab på kontoret – det kan være med til at gøre det nemmere at komme afsted om morgenen, og det vil sandsynligvis højne din arbejdsglæde. 

Skriv et svar