You are currently viewing 5 klare fordele ved et kontorhotel

5 klare fordele ved et kontorhotel

Går du også og drømmer om gode arbejdsforhold og et skønt fællesskab? Så kunne det måske være værd at overveje et kontorhotel, hvor flere virksomheder er samlet ét sted.

1) Du og dine medarbejdere bliver samlet i en kontorbygning, hvor andre virksomheder også holder til. Dette kan være en fordel, da du på den måde møder andre brancher, og kan lære af dem, hvilket i sidste ende kan gavne din virksomhed med god networking og vidensudveksling. Måske I endda kan stable et godt samarbejde på benene?

2) Stordriftsfordele er én af plusserne ved et kontorhotel. Du står ikke alene med noget – hverken rengøring, mødelokaler, frokostordning, internet m.m. Dette er noget, som I i fællesskab kan ordne, og på den måde spare en masse penge – ligesom hvis I var én stor virksomhed. Og så er der også endnu flere at holde fede fredagsbarer og julefrokoster med. Der er altså nem adgang til både et socialt og fagligt fællesskab.

3) Kortere bindingsperioder. Der er som regel kortere bindingsperioder ved en kontorbygning, og du kan på den måde hurtigere og nemmere op- og nedskalere i antallet kontorpladserne. Dette giver dig en fri bevægelighed og fleksibilitet, hvor du er ikke låst fast til lokaler i flere år fremadrettet.

4) Er du et iværksætterkontor? Så er der en masse fordele at hente hos et kontorhotel, da du kan sparre med en masse andre virksomheder og få gode inputs til din start-up. Du sidder ikke helt alene på dit hjemmekontor, og du har mulighed for at komme ud og udvikle din virksomhed med andre kloge mennesker.

5) Noget til enhver størrelse. Uanset om du er arbejde alene, eller I er 10 personer i din virksomhed, så vil der findes gode kontorlokaler til dig. Det bliver nemmere at adskille privatliv og arbejdsliv, når du har et kontor at gå til.

Du skal dog også huske at tage hensyn til de andre virksomheder i et kontorhotel –måske er mødelokalerne booket lige præcis, når du skal bruge dem. Men hvis du kan se igennem fingre med dette, er der ufatteligt mange fordele at hente ved en kontorbygning.