You are currently viewing Få svar på dine spørgsmål om det populære kontorhotel

Få svar på dine spørgsmål om det populære kontorhotel

Det allerførste spørgsmål mange har, når de hører ordet kontorhotel, er, hvad det rent faktisk er? Hvilket er forståeligt nok, eftersom konceptet er forholdsvis nyt i Danmark, om end det bliver mere og mere populært hos de mindre virksomheder og især hos mange iværksættere. Lad os derfor se nærmere på, hvad et kontorhotel rent faktisk er, og hvilke fordele der kan være ved at vælge dette for dig.

Sådan finder du ud af, om et kontorhotel er noget for dig

I de seneste år er der blevet bygget rigtig mange kontorbygninger, som udover de faste kontorer for større virksomheder også er begyndt at indrette til de populære kontorhoteller. Sidstnævnte er ikke lukkede kontorer for den enkelte virksomhed, men derimod et åbent fællesskab, hvor der kan sidde mange små virksomheder. Her er der mulighed for at gøre plads til virksomheder, der er på vej til at skabe deres brand, eller hvis de ikke har behov for mange ansatte. Det er en oplagt mulighed for nye iværksættere, som hverken har midlerne eller behovet for et stort kontor. Samtidig er det også en oplagt mulighed for dig at finde ud af, om du arbejder bedst fra kontoret hjemme i stuen eller i et fællesskab med andre i samme situation som dig selv.

Et iværksætterkontor er starten for mange små virksomheder, men det kan være ensomt at begynde det hele selv. Hvis du lejer dig ind i et kontorhotel, får du muligheden for at blive en del af et fællesskab, hvor langt de fleste enten lige har været i din situation eller stadig er det.

Udnyt mulighederne i en kontorbygning for din egen virksomhed

Et kontorhotel er åbent for alle lejere, der har behov for et skrivebord og en arbejdsplads i et større fællesskab. Det er muligheden for at komme et skridt videre med din virksomhed og rykke den væk fra din privatadresse, uden du skal finde den største udgift på dit eget kontorlokale. 

Mange betragter et iværksætterkontor for at være en god mellemvej, inden der forhåbentligt er behov for egne lokaler i meget større omfang. Det er et stort skridt for enhver iværksættervirksomhed at rykke fra den ene adresse til den anden, og endnu mere når det gælder den første flytning væk fra din privatadresse. De spørgsmål du måtte få i løbet af processen, kan du også altid finde svar på hos de mange andre iværksættere, som sidder i samme situation som dig selv.