You are currently viewing Frygten ved at flytte kontoret til storbyen

Frygten ved at flytte kontoret til storbyen

Mange erhvervsdrivende ude i de små byer har som regel en lav husleje på deres respektive kontorer og lokaler. Det er, fordi at der i provinsbyerne ofte er billige lokaler til leje. Hvis man er fra udkantsdanmark, kunne man godt forestille sig, at hvis man først rykkede kontoret til byen, så ville huslejen blive umulig at betale. Det er rigtigt, at huslejen er dyrere i byen, fordi der ofte er flere om buddet, og udlejeren kan derfor tillade sig at tage lidt mere. Det er dog ikke ensbetydende med, at det er umuligt at betale sig fra.

Hvis du søger på ”udlejning af erhvervslejemål” eller ”erhvervsejendomme til leje”, så vil du hurtigt se, at prisen for kontorlokaler og lokaler i storbyen generelt er overkommelige. Mange tror desværre, at man nærmest skal være millionær for at have et ordentligt kontor inde i byen. Heldigvis er det ikke tilfældet, da det så kun vil være få, som kunne drive virksomhed i storbyen, hvis det var sådan.

Storbyen byder på nye muligheder

Hvis du er erhvervsdrivende i en mindre by, så kan storbyen åbne rigtig mange muligheder for dig. Når du først har søgt på ”udlejning af erhvervslejemål” eller ”erhvervsejendomme til leje”, så er du rigtig godt på vej til en helt ny verden af muligheder. Storbyen med den lidt dyrere husleje har faktisk rigtig meget at byde på. Overalt, hvor du kigger, kan du finde potentielle samarbejdspartnere eller gode sparringspartnere. Det er som regel også sådan, at mange storbyer er gode studiebyer, så lige meget hvor du kigger, er der uddannelsesinstitutioner, som gør din næste medarbejder klar til ansættelse.

Pointen i alt det er, at man altså godt kan vinke farvel til sine billige lokaler til leje med ro i maven. Det mere, som huslejen koster, er altså rigtig godt givet ud, hvis man ser det i forhold til at beholde kontoret i udkantsdanmark. Det er nogle muligheder, du helt sikkert ikke vil komme til at fortryde på længere sigt.