You are currently viewing Hvorfor skal I overveje et kontorhotel?

Hvorfor skal I overveje et kontorhotel?

Et kontorhotel, hvad er nu det? Det lyder jo, som om at man smider sit eksisterende kontor på et hotel. Det lyder lidt spøjst, og det er heldigvis slet ikke det, der betegner et kontorhotel. Et kontorhotel er primært en stor bygning, som stiller kontorer til rådighed for en eller flere virksomheder. Forskellen på et kontorhotel og så at have et kontor selv er, at når du er på et kontorhotel, så er der nogle, der tager sig af alt det ”kedelige” for dig, så du kan fokusere på det vigtige.

Hvis du overvejer et kontorhotel, så er det vigtigt, at du ved, hvad det egentlig er, du bliver en del af. Du har allerede fået den overordnede forklaring på, hvad et kontorhotel egentlig er for en størrelse. Lokalerne, som ligger i en kontorbygning, er for det meste indrettet til at huse et kontor. Ud over den gode indretning får du som regel frokostordning, rengøring og meget mere med, når du vælger at leje dig ind på et kontorhotel.

Er det en fordel? 

Vi har allerede været lidt inde på det, som mange ser som en fordel ved et kontorhotel, og det er nemlig, at der bliver taget hånd om alt praktiske. Når du ikke skal koncentrere dig om at finde rengøringsfolk, at skaffe en frokostordning og lignende, så bliver der mere tid til at fokusere på dit arbejde og sørge for, at det er det, der kommer i første række hver gang.

Du spørger sikkert dig selv, om det virkelig kan passe, at det gør sådan en stor forskel, at du får et par praktiske ting mindre at tænke på, og svaret til det er faktisk ja. Der er så meget konkurrence hos virksomhederne i dag, og det er, om du sidder på et iværksætterkontor, eller om du sidder på et kontorhotel. Der er rigtig mange om buddet til alting, og derfor kan en lille fordel gøre en stor forskel for din succes.