You are currently viewing Sådan finder du det rette kontorhotel til din virksomhed

Sådan finder du det rette kontorhotel til din virksomhed

Kontorhoteller vinder indpas hos flere og flere danske virksomheder og ikke mindst iværksættere. Et kontorhotel giver nemlig virksomheden mulighed for at fokusere på det vigtige, nemlig at kunne vækste og gøre et godt stykke arbejde, mens kontorhotellet varetager eksempelvis reception eller kantine for virksomheden. Læs med her, og bliv klogere på, hvorfor din virksomhed bør benytte et kontorhotel, og hvorfor du som nystartet iværksætter kan få stor gavn af det.  

Er et kontorhotel ikke kun til iværksættere?

Nej. Et kontorhotel er til alle virksomheder, små som store og uanset branche. Et kontorhotel har plads til alle, heriblandt også iværksætterkontorer. På den måde er det med til at skabe netværk og nye løsninger brancher og medarbejdere imellem. At få et såkaldt iværksætterkontor/kontorhotel kan være et stort springbræt for både den nye iværksætter og den mindre virksomhed, da der kan findes ny viden og sparring ved hvert skrivebord, som findes i kontorbygningen.

Find en kontorbygning med et kontorhotel med de rette fælles faciliteter

Når du skal vælge kontorhotel, skal det selvfølgelig give mening for dig og din virksomhed at vælge lige præcis dét kontorhotel i dén kontorbygning. Der kan være en stor forskel på de mange forskellige kontorbygninger og kontorhoteller, som findes i forskellige byer. Sætter du og resten af din virksomhed pris på gode områder, hvor man kan komme hinanden ved, bør det være et punkt på jeres tjekliste. Elsker I kreative spaces, så tilføj også dette. Sidst men ikke mindst kan I også vælge at finde et kontorhotel med eksempelvis en kantine, hvis det er vigtigt for jer. 

Når du skal findes et kontorhotel, hvor flere medarbejdere kan arbejde, kan det være en god idé at forhøre dig blandt dine medarbejdere om, hvad de godt kunne tænke sig. Gør du det, er du med til at sikre, at du kan finde et sted, som matcher dine medarbejderes foretrukne arbejdsomgivelser. Det kan være med til at skabe mere arbejdsglæde og mere produktive medarbejdere.

Overblik over de mange fordele ved at leje sig ind på et kontorhotel:
– Der er ofte fælles IT-løsninger.
– Der findes ofte flotte mødelokaler.
– Der er rigtig gode muligheder for at netværke.
– Der kan ofte findes fælles kopimaskiner og printere.