You are currently viewing Covid-19 og kontorhoteller, hvad gør man?

Covid-19 og kontorhoteller, hvad gør man?

Vi ved alle, at covid-19 stadig er i vores samfund, og hvor end vi gerne ville have, at den forsvandt, så er chancen ikke stor for, at det sker lige foreløbigt. Derfor skal man genoverveje nogle ting og tage nogle forholdsregler. Et kontorhotel, hvor man samler en masse forskellige virksomheder, kan lyde som en rigtig usmart ide under covid-19, men der er faktisk nogle ret simple forholdsregler, man kan tage.

Dit kontorhotel kan stadig fungere

Covid-19 gør, at vi ikke kan være lige så meget sammen, og selvom man skulle tro, at det har en ret stor effekt på et kontorhotel, er det faktisk ikke tilfældet, i hvert fald ikke hvis man tager de rigtige forholdsregler. Nogle af de ting, I kan gøre for stadig at holde gang i jeres kontorhotel, er blandt andet at bruge forskellige indgange. Kontorhoteller er for det meste relativt store bygninger, og disse store bygninger har oftest flere indgange. Sørg for at udnytte de forskellige indgange, så du formindsker mest mulig kontakt med andre virksomheder end din egen.

Sørg for at holde dig til dit eget iværksætterkontor, og lad være med at gå rundt imellem de forskellige kontorer, også selvom det er hyggeligt. Hvis du eller I holder jer til jeres eget kontor, så er der langt mindre risiko for, at smitten spredes helt uhæmmet, hvis nu uheldet skulle være ude.

Rengøring af jeres kontorbygning har aldrig været vigtigere

Selvfølgelig har rengøring altid været en vigtig ting for jeres kontorer, både af hygiejnemæssige årsager, men også fordi det bare er rart at være et rent sted. Rengøringen har dog fået en helt ny betydning, efter vi har fået covid-19 i vores samfund. Det er uhyre vigtigt, at man får sprittet og tørret af, så man formindsker risikoen for, at der kan sidde bakterier på de ting, alle går rundt og rør ved.

Det vigtigste råd af dem alle, for at I fortsat kan holde gang i jeres kontorbygning eller kontorhotel, er dog, at hvis du er syg, så bliv hjemme. Der er ingen grund til at tage små-syg på arbejde i denne tid, så hellere være på den sikre side.