You are currently viewing PensionDanmark europamester i investering i erhvervslejemål

PensionDanmark europamester i investering i erhvervslejemål

PensionDanmark har allerede investeret 10 mia. kr. i bl.a. erhvervslejemål og vil i de næste år øge disse  investeringer med ca. to milliarder kroner om året.

Den danske pensionsgigants investeringer i ejendomme, herunder i danske erhvervslejemål, var væsentligste årsag til, at magasinet Wealth & Finance International Magazine i efteråret tildelte PensionDanmark titlen som Europas bedste arbejdsmarkeds-pensionsselskab 2014.

Den hæderfulde pris blev givet for PensionDanmarks forbilledlige forvaltning af medlemmernes opsparing, der under finanskrisen har været begunstiget af rigtig gode resultater.

I den officielle begrundelse fremhævedes det danske pensionsselskabs skarpe fokus på nye investeringsområder inden for infrastruktur og ejendomme i et tidsrum, hvor obligationsrenterne ellers har været helt i bund.

PensionDanmarks strategi er at investere primært i moderne og velbeliggende erhvervsejendomme med erhvervslejemål på lange lejekontrakter til bundsolide lejere.

Hele 80 procent af selskabets ejendomsportefølje er investeret i erhvervsejendomme med kontor- og butikslejemål, mens de øvrige 20 procent er investeret i boliger.

PensionDanmark sigter efter at kunne øge ejendomsinvesteringerne til 10 procent af formuen i perioden frem til 2015.

Læs mere om PensionDanmarks ´europamesterskab´ i kloge investeringer
Din sikre genvej til ledige kontor- og erhvervslejemål i Aarhus C