You are currently viewing Tjekliste til jagten på erhvervslejemål

Tjekliste til jagten på erhvervslejemål

Når det kommer til at finde de rette lokaler til din virksomhed, er det vigtigt at være på forkant med alt, der er værd at vide omkring erhvervslejemål, så du er godt klædt på, inden du begynder jagten i erhvervsejendomme til leje. 

Dertil hører også en masse overvejelser, du bør gøre dig, før du påbegynder din søgen, såsom om der findes billige lokaler til leje, som passer til dine ønsker og behov. Er du selv på udkig efter udlejning af dit erhvervslejemål, er der også overvejelser, du bør gøre dig.

I denne artikel vil vi tage dig igennem en tjekliste over de ting, som du bør overveje, inden du leder efter erhvervsejendomme – og billige lokaler til leje samt udlejning af erhvervslejemål.

Tjek 1: Den rette lokation for dit erhvervslejemål

Første skridt er at kigge på de muligheder, der er for erhvervslejemål nær dig. Det kan være, du allerede har nogle specifikke lokaler i tankerne eller gerne vil have et overblik over dine muligheder. Via vores søgeagent kan du indtaste din foretrukne lokation for dit erhvervslejemål samt type lokale og prisklasse, herefter vil du modtage e-mails, når vi finder erhvervsejendomme til leje, som passer til dine ønsker. 

Ønsker du derimod udlejning af erhvervslejemål, kan du via vores ’bliv udlejer’-knap opsætte dig selv som udlejer. 

Tjek 2: Dine behov

Næste skridt, når det kommer til din søgen efter erhvervsejendomme til leje, er at kigge på dine behov. Hvilken type virksomhed driver du, og hvad har du brug for i dit erhvervslejemål? Skal det helst være billige lokaler til leje? Skal der være plads til at kunne sælge varer, eller skal du kunne have et lukket kontor, hvor du kan arbejde uforstyrret?

Alle disse spørgsmål omkring, hvad der skal være plads til, vil sætte rammerne for de erhvervsejendomme til leje, du skal kigge efter – og de billige lokaler til leje, du kan finde. 

Tjek 3: Find billige lokaler til leje

Det sidste tjek på vores liste handler om økonomi, når du leder efter billige lokaler til leje eller ved udlejning af erhvervslejemål. Inden du påbegynder din søgning efter de rette lokaler til dig, er det vigtigt at have overblik over din økonomi, og dertil hvad der kan lade sig gøre i forhold til de ønsker, du leder efter at få opfyldt. Som regel er en af fordelene ved leje, at det er en billigere løsning end ved at købe. Det er tilmed ofte muligt at finde billige lokaler til leje, hvis blot man er tålmodig og kigger sig grundigt om. 

Er det udlejning af erhvervslejemål, du søger, så kan du vælge forskellige afregningsmodeller – alt efter hvad der passer dig.

Skriv et svar