You are currently viewing 45.000 kvm stort shopping center solgt i Herlev

45.000 kvm stort shopping center solgt i Herlev

NREP har netop solgt det nyligt byggede indkøbscenter, BIG Shoppingcenter, til CBRE Global Investment Partners og Portus Retail, der nu, i forening, ejer de 45.705 kvm erhvervslejemål, oplyser byensejendom.dk.

Alle erhvervslejemål udlejet – allerede inden åbning

Det store center slog dørene op for ganske kort siden – nærmere betegnet i efteråret sidste år. Og allerede inden de åbnede, var ikke mindre end 97 procent af bygningens mange erhvervslejemål allerede udlejet, skriver byensejendom.dk. NREP, der har udviklet bygningen, har nu solgt centeret med de mange eftertragtede erhvervslejemål og har dermed overdraget varetagelsen af disse til de nye ejere, CBRE Global Investment Partners og Portus Retail. Det er, ifølge byensejendom.dk, Sadolin & Albæk, der har rådgivet NRED omkring salget af centeret, og her er man begejstret for den markante ejendomshandel.

Administrerende direktør og partner i Sadolin & Albæk Peter Winther udtaler således, ifølge byensejendom.dk, at den enorme transaktion sætter streg under den bemærkelsesværdige interesse, der er for det danske ejendomsmarked blandt udenlandske investorer lige nu.

Har positioneret sig som kæmpe succes

Det er dog heller ikke mærkeligt, at de udenlanske investorer har fået øje på det store indkøbscenter i Herlev, der jo byder på et utal af attraktive erhvervslejemål – og oven i købet så tæt på København.

Peter Winther udtaler, ifølge byensejendom.dk, at BIG i løbet af en yderst kort periode, har formået at positionere sig som en kæmpe succes. Succesen ses blandt andet i den lynhurtige udlejning af de mange erhvervslejemål.

CBRE Global Investment Partners og Portus Retail får med denne nye investering glæde af en helt nybygget, fuldstændigt opdateret og dermed 100 procent velfungerende indkøbscenter tæt på hovedstaden. Det er, ifølge Peter Winther, en absolut sjælden mulighed, skriver byensejendom.dk.

Store kæder lejer de attraktive erhvervslejemål

Bygningen blev, i sin tid, udviklet i et samarbejde mellem NRED og NPV, der er et udviklingsselskab. De efterspurgte erhvervslejemål i BIG lejes blandt andet af store kæder såsom Føtex, Elgiganten, Power, H&M, Nike med flere. Og de mange kendte kæder, samlet på ét sted, gør centeret til et attraktivt sted at handle.

I alt byder centeret på hele 28 erhvervslejemål, der primært anvendes til butikker, men også til spisesteder, oplyser byensejendom.dk. Herudover er der også i BIG en biograf, hvilket yderligere medvirker til stedets position som trækplaster for et stort opland. Byggeriet af BIG løb, i sin tid, op i 1,1 milliarder kroner. Det er Årstiderne Arkitekter, der har tegnet bygningen, mens Casa og ingeniør Søren B. Nielsen varetog selve byggeriet.

Læs mere her:

Læs artiklen fra byensejendom her.

Leder du efter butikslokaler? Så kan du finde dem her hos www.lokalebasen.dk.