You are currently viewing Bæredygtige erhvervslejemål er vejen frem

Bæredygtige erhvervslejemål er vejen frem

Udviklingen af erhvervsejendomme går i dag i retning af bæredygtighed. Allerede i dag er økologiske erhvervsbygninger, der ”ånder” og reagerer på omgivelserne faktisk en realitet. Og det er klart i den retning trenden vil gå i de næste mange år. Det oplyser stuff.co.nz.

Triple net zero-erhvervslejemål er den nye trend

Hvis du er ønsker et bæredygtigt erhvervslejemål til din virksomhed, vil det fremover blive langt nemmere at finde, såfremt denne grønne udvikling fortsætter. Trenden kaldes ”triple net zero”, hvilket henviser til de nye typer bæredygtige bygningers tre primære kvaliteter:

  • De udleder ingen giftige gasser
  • De producerer næsten ikke energi
  • De har intet spild

Erhvervslejemål i disse typer bygninger indeholder herudover noget helt nyt: de såkaldte levende vægge. Murene i triple zero net-bygninger har en overflade, der kaldes e-skin, som er konstrueret med inspiration fra den menneskelige hud. Dette medfører, at væggene i disse erhvervslejemål er i stand til at regulere temperaturen i rummene.

Bæredygtige erhvervslejemål en økonomisk fordel

De nye, grønne erhvervslejemål kommer til at blive en betydeligt billigere løsning for virksomhederne, der benytter dem. Dette skyldes, at udgifter til for eksempel vedligehold og strøm bliver væsentligt mindre i disse bæredygtige ejendomme. Samtidigt sikrer bygningernes opbygning, at der ikke forekommer varmeudslip og lignende, så der på den måde ikke spildes energi. De grønne erhvervslejemål bliver altså ikke alene en miljømæssig fordel, men også en økonomisk gevinst.

De grønne erhvervslejemål er en nødvendighed

Det bæredygtige fokus er ikke bare en trend, men en absolut nødvendighed. Som alle ved, forurener de moderne, industrialiserede samfund verden over i en kritisk grad, der truer klodens tilstand. Erhvervslejemål i traditionelle bygninger samt private beboelsesejendomme, står bag en væsentlig del af det store energiforbrug og den store forurening. Bæredygtige erhvervslejemål giver derfor i denne tid endnu bedre mening. Dermed er det absolut positivt, at udviklingen inden for de højteknologiske bæredygtige bygninger er tiltagende.

Læs mere her

Find ledige erhvervslejemål: Lokalebasen.dk

Find kontorer til leje her: Kontor-aalborg.dk, kontor-leje-aarhus.dk og kontor-odense.dk

Læs også: Tobaksbygning får nye lejere i Aalborg